-
Baklavalar
Fıstıklı Midye
Midye Baklava; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan yufkadan yapılır. İçerisindeki özel antep fıstığı ile birlikte tarafımızca özel olarak irmik kaymağı bulunur.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Baklavalar
Fıstıklı Mor Baklava
Fıstıklı Mor Baklava; geleneksel yöntemlerden ve tatlardan taviz vermeden hazırlanan ve yapımı aşamasında baklava hamuruna, İstanbul Üniversitesi tarafından test edilip onaylanmış ve piyasaya sürülmüş olan mormiks katılmasıyla elde edilir. Mormiks,…
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Tatlılar
Fıstıklı Şöbiyet
Fıstıklı Şöbiyet; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan yufkadan yapılır. İçerisinde özel antep fıstığı ile birlikte tarafımızca özel olarak irmik ve sütten hazırlanan kaymak…
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Baklavalar
Fıstıklı Soğuk Baklava
Fıstıklı Soğuk Baklava; sıcak yaz günlerinde hem tatlı ihtiyacınızı giderecek hem de içinizi serinletecek bir tatlı. Makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır….
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Tatlılar
Fıstıklı Tel Kadayıf
Antep Fıstıklı Tel Kadayıf: Tepsisi pekmez ve sade yağ ile yağlandıktan sonra üzerine yaş tel kadayıflar atılır ve kadayıflar bastırılarak dümdüz yapılır. Çiğ tel kadayıflar arasına özel antep fıstıkları bol…
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Baklavalar
Havuç Dilimi Baklava
Antep Fıstıklı Havuç Dilimi; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan 30 kat yufkadan yapılır. İçerisine iri öğütülmüş özel antep fıstığı serpiştirilir. Normal baklavadan daha…
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Hediyelik
Metal Kutuda Cevizli Karışık Baklava
Cevizli Baklava, Cevizli Dolama, Saray Sarması’ndan oluşan Dedeoğlu Baklava cevizli ürünleri ile özel metal kutuda bir arada..
-
Hediyelik
Metal Kutuda Fıstıklı Karışık Baklava
Fıstıklı Kuru Baklava, Dürüm, Şöbiyet, Burma Kadayıf ve Midye Baklava’dan oluşan Dedeoğlu Baklava spesiyal ürünleri özel metal kutuda bir arada..
-
Hediyelik
Metal Kutuda Fıstıklı Kuru Baklava
Fıstıklı Kuru Baklava; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde Gaziantep’den gelen ve gıda mühendislerimizin kontrolünden geçen, özenle seçilen boz (yeşil) antep…
-
Hediyelik
Metal Kutuda Karışık Baklava
Fıstıklı Baklava, Cevizli Baklava, Fıstıklı Dürüm ve Cevizli Saray Sarması’ndan oluşan Dedeoğlu Baklava spesiyal ürünleri özel metal kutuda bir arada.
-
Börekler
Peynirli Su Böreği
Peynirli Su Böreği; yapımında, tepsi bol tereyağı ile yağlandıktan sonra böreğin altına ve en üstüne 2’şer kat baklavalık yufka kullanılır. Geri kalan kısmı, tuzlu suda kaynatılmış hamur kullanılarak tamamlanır. Arasına;…
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilirQuick View -
Tepsiler
Peynirli Su Böreği Tepsi
Peynirli Su Böreği yapımında tepsi bol tereyağı ile yağlanır. Böreğin altına ve en üstüne 2’şer kat baklavalık yufka kullanılır. Geri kalan kısmı, tuzlu suda kaynatılmış hamur kullanılarak tamamlanır. Arasına; Antep…